bistro bosch menu

All day, morgenmad, frokost & middag

Skaldyrsfad / 1095

For 2 personer

Østers
Hel hummer
Jomfruhummer
Tigerrejer
Taskekrappe
Moules Mariniéres

Inklusiv en flaske
André Clouet champagne / 1595

Inklusiv 30g Caviar gold
og André Clouet Champagne / 1995

Månedens menuer

3-retters menu / 350

Forret
Græskarsuppe med chili, ingefær og syrnet fløde

Hovedret
Kalvefilet med Karl Johan svampesauce, pastinak, grønkål, græskar og kartofler

Dessert
Chokolademousse med chokoladeis

Tilkøb vinmenu + 185

4-retters menu / 465

Forret
Græskarsuppe med chili, ingefær og syrnet fløde

Mellemret
Carpaccio af dansk laks med krydderurter, rødløg, mild peberrodscreme, lakserogn og parmesan

Hovedret
Bøf af kalvemørbrad portvinsglace, pastinak, grønkål, græskar
og kartofler

Dessert
Crème brûlée med vaniljeis

Tilkøb vinmenu + 365

Hele dagen

Lette og friske

Østers – franske
3 stk. 115, – / 6 stk. 210, – / 12 stk. 395, –

Østers – danske fra Venø
3 stk. 150, – / 6 stk. 275, – / 12 stk. 495, –
(østers er serveret med vinaigrette og citron)

Caviar
30 g. GASTROunika Gold / 450, –
30 g. GASTROunika Platinum / 575, – 

Klassikere

Hummer
Frisk kogt eller grillet i hvidløgssmør med citronmayonnaise og island dressing
halv hummer 235, –
hel hummer 395 , –

 Cæsar med kylling
alm. 125, – / m. kylling 175, –

Chèvre Chaud / 165
Gedeost, pære og kandiseret valnødder

Moules frites / 185
Muslinger fra Limfjorden dampede i hvidvin og fløde med porrer,
gulerødder, skalotteløg og friske urter

Bosch burger / 185
175 g. oksekød, cheddar, bacon, tomat, syltede løg, pickles, salat og Bosch dressing
Serveres med pomfritter og chilimayo

Steak bearnaise / 295
250 g. US bavette med pomfritter 

Frokost

Croque Monsieur / 105

Croque Madame med salat / 135

Smørrebrød

Fisk og skaldyr

Islandsk marineret sild / 85
 med løg og dild

Karrysild / 90
med æbler, asier og smilende 

Christiansø sild / 110
med hakket løg, kapersbær og æggeblomme

Sennepsstegt sild / 95
i sød eddikelage med rødløg og kapers

Gravad dansk laks / 125
på hjemmebagt brød med sød sennepsdressing

Håndpillede rejer / 130
på hjemmebagt brød  med mayonnaise og citron

Friteret rødspættefilet / 110
med remoulade og citron

Friteret rødspættefilet og håndpillede rejer / 125
med mayonnaise og citron

Æg og håndpillede rejer / 110
med mayonnaise og citron

Kød

Hønsesalat / 95
med grønne asparges, bacon og kørvel

Kyllingebryst / 110
på hjemmebagt brød med karrymayonnaise, bacon og peberfrugt

Roastbeef / 110
med stegte løg og remoulade 

Klassisk tatar / 120
med kapers, peberrod, løg, pickles og æggeblomme

Pariserbøf / 175
med rødbeder, kapers, peberrod, løg, pickles og æggeblomme

Grønt

Avocado / 105
 med chilimayo, syltede rødløg og jordskokkechips

Kartoffel / 98
med mayonnaise, løg, purløg og bacon

Æg / 85
med tomat, mayonnaise, rødløg og purløg

Vegetarisk “fiskefilet” / 98
friteret pastinak med remoulade og citron

Ost

Gorgonzola / 98
med løg og æggeblomme

Stærk ost / 90
med løg og sky

Aften

Forretter

Græskarsuppe / 95 
med chili, ingefær og syrnet fløde 

Jomfruhummerbisque / 165 
med porre, gulerødder og sprød skaldyrsrulle

Gravad laks / 125
med sød sennepsdressing og dild

Carpaccio af dansk laks / 135
med krydderurter, rødløg, peberrodscreme, parmesan og lakserogn

Burrata / 125 
tomater, olivenolie, balsamico glace og frisk basilikum

Tatar fra Himmerland / 135
Med estragonmayo, søde ckartoffelchips og kantarereller

Moules Marinières / 145
muslinger fra Limfjorden dampede i hvidvin og fløde

Hovedretter

Grillet dansk laks / 245
små kartofler, spinat, gulerod og Beurre Blanc sauce

Meunierestegt pighvar / 365
små kartofler, brunet smør, kapers, persille og citron

Grillet unghanebryst / 225
årstidens grøntsager og provencal sauce

Risoni (vegansk) / 175
spinat, svampe, hvidløg og citron

Kalvemørbrad / 295
madagaskar pebersovs og pommes frites 

Kalvemedaljon / 325
sherry glace, små ristede kartofler, kål og svampe

Desserter

Petit fours / 55
Sarah Bernard, nøddehorn og chokoladetrøffel


Jordbærsorbet / 95
med friske bær

Chokolademousse / 125
med chokoladeis

Crème brûlée / 125
med vaniljeis

Chokolade fondant / 155
med vaniljeis (min. 20 min. tilberedelses tid)

Rødvinspocheret pære / 110
med vaniljeiscreme, kanel og blå birkes 

Ostetallerken
variation af oste med tilbehør
3 slags 95 – / 6 slags 165, –