bistro bosch menu

All day, morgenmad, frokost & middag

Skaldyrsfad / 995

For 2 personer

Østers
Tigerrejer
Jomfruhummer
Hel hummer
Moules Mariniéres

Tilkøb 1 flaske champagne
NV - André Clouet + 500

Månedens menuer

3-retters menu / 350

Forret
Jordskokkesuppe med sprøde jordskokkechips og persille fritt

Hovedret
Kalvefilet med portvinsglace og sauterede grøntsager

Dessert
Hjemmelavet jordbærsorbet og friske bær

Tilkøb vinmenu + 250

4-retters menu / 545

Forret
Hvide asparges med hollandaise

Mellemret
Laksecarpaccio, krydderurter, rødløg, mild peberrodscreme og parmesan

Hovedret
Kalvefilet med portvinsglace og sauterede grøntsager

Dessert
Crème brûlée med vaniljeis

Tilkøb vinmenu + 305

Hele dagen

Lette og friske

Østers
3 stk. 115, – / 6 stk. 210, – / 12 stk. 395, –

Østers – danske fra Venø
3 stk. 150, – / 6 stk. 275, – / 12 stk. 495, –
(østers er serveret med vinaigrette og citron)

Caviar
30 g. GASTROunika Gold / 450, –
30 g. GASTROunika Platinum / 575, – 

 Snack tallerken / 55
Jordskokkechips, saltede mandler og oliven

Burrata / 125
Tomater, olivenolie, balsamico glace og frisk basilikum

Tapas / 185
Serranoskinke og pølse,  variation af oste, oksetatar, bacon dadler,
anderilette, 
pimientos de padrón, oliven og jordskokkeshot

Klassikere

Hummer
Frisk kogt eller grillet i hvidløgssmør med citronmayonnaise og island dressing
halv hummer 240, –
hel hummer 395 , –

Tatar fra Himmerland / 135
Med estragonmayo, jordskokkechips og ærteskud

 Cæsar med kylling
alm. 125, – / m. kylling 180, –

Chèvre Chaud / 165
Gedeost, pære og kandiseret valnødder

Moules frites / 185
Muslinger fra Limfjorden dampede i hvidvin og fløde med porrer,
gulerødder, skalotteløg og friske urter

Bosch burger / 185
175 g. oksekød, cheddar, bacon, tomat, syltede løg, pickles, salat og Bosch dressing
Serveres med pomfritter og chilimayo

Steak bearnaise / 295
250 g. ribeye fra Uruguay med pomfritter og grøn salat

Frokost

Croque Monsieur / 105

Croque Madame med salat / 135

Smørrebrød

Fisk og skaldyr

Islandsk marineret sild / 85
 med løg og dild

Karrysild / 90
med æbler, asier og smilende 

Christiansø sild / 110
med hakket løg, kapersbær og æggeblomme

Sennepsstegt sild / 95
i sød eddikelage med rødløg og kapers

Gravad dansk laks / 125
på hjemmebagt brød med sød sennepsdressing

Håndpillede rejer / 130
på hjemmebagt brød  med mayonnaise og citron

Friteret rødspættefilet / 110
med remoulade og citron

Friteret rødspættefilet og håndpillede rejer / 125
med mayonnaise og citron

Æg og håndpillede rejer / 110
med mayonnaise og citron

Kød

Hønsesalat / 95
med grønne asparges, bacon og kørvel

Kyllingebryst / 110
på hjemmebagt brød med karrymayonnaise, bacon og peberfrugt

Roastbeef / 110
med stegte løg og remoulade 

Klassisk tatar / 120
med kapers, peberrod, løg, pickles og æggeblomme

Pariserbøf / 175
med rødbeder, kapers, peberrod, løg, pickles og æggeblomme

Grønt

Avocado / 105
 med chilimayo, syltede rødløg og jordskokkechips

Kartoffel / 98
med mayonnaise, løg, purløg og bacon

Æg / 85
med tomat, mayonnaise, rødløg og purløg

Vegetarisk “fiskefilet” / 98
friteret pastinak med remoulade og citron

Ost

Gorgonzola / 98
med løg og æggeblomme

Stærk ost / 90
med løg og sky

Aften

Forretter

Jordskokkesuppe / 95 
med sprøde jordskokkechips og friteret persille

Hvide asparges / 175 
med hollandaise

Gravad laks / 125
med sød sennepsdressing og dild

Laksecarpaccio / 135
med krydderurter, rødløg, peberrodscreme og parmesan

Moules Marinières / 145
muslinger fra Limfjorden dampede i hvidvin og fløde

Hovedretter

Dansk laks / 245
små kartofler, spinat, gulerod og hollandaise

Meunierestegt pighvar / 345
små kartofler, brunet smør, kapers, persille og citron

Unghanebryst / 225
årstidens grøntsager og provencal sauce

Risoni (vegansk) / 175
spinat, svampe, hvidløg og citron

Kalvemørbrad / 295
madagaskar pebersovs, pomfritter og salat

Kalvemedaljon / 325
sherry glace, små ristede kartofler, kål og svampe

Desserter

Petit fours / 65
Sarah Bernard, mandelkage, macaron

 

 

Jordbærsorbet / 95
med friske bær

Panna cotta / 95
med jordbærsorbet

Crème brûlée / 125
med vaniljeis

Chokolade fondant / 155
med vaniljeis (min. 20 min. tilberedelses tid)

Ostetallerken
variation af oste med tilbehør
3 slags 110, – / 6 slags 155, –